perjantai 4. joulukuuta 2020

Jouluhulinaa

Tänä vuonna joulunalusaika on ollut kaikkea muuta kuin mitä osasin edes ajatella.

 Aloitin lokakuun alussa työt, monen vuoden kotona olon jälkeen. Ja ah miten ihanaa on ollut. Tuntea itsensä tarpeelliseksi ja käyttää aivosoluja. Huomata että muutokset muistissa eivät olleetkaan lopullisia. Edelleen vanhat asiat ovat hukassa ja siellä ne taitavat pysyä, mutta onpahan tilaa kovalevyllä uusille asioille. Kuitenkin kaikista parasta on ollut tutustua uusiin ihaniin ihmisiin. Töiden aloittaminen on luonut myös uusia haasteita ajankäytölle.

Töiden lisäksi tänä vuonna olen saanut olla positiivisesti yllättynyt siitä miten paljon virkkauksista on pidetty ja niitä myös tilattu. Virkkuukoukku on lähes liimautunut kiinni minuun ja kaiken koti on ollut kuin pommin jäljiltä. Lankakeriä siellä ja täällä. Tämän vuoden suosikki on ollut pipopää pingviini.


 Marraskuun alusta aivan jouluunasti virkkauksiani on löytynyt / löytyy Seinäjoelta Pienestä Joulupuodista. Koko vuosi virkkaillaan tähdäten tähän. Pieni Joulupuoti pitää sisällään erilaisia käsitöitä ja herkkuja joulua silmällä pitäen, lahjaideoita moneen lähtöön. 
Näiden syiden vuoksi blogi on kärsinyt ja viettänyt hiljaiseloa. 

Kiitollisena kaikesta tästä halusin pysäyttää pyörän hetkeksi ja tulla kertomaan teille miten onnellinen olen kaikesta tästä muutoksesta elämässä. Miten ihanaa on virkata ja värkätä tuotteita ja saada ihmisiä iloiseksi töilläni. 

-Saijaleena2 kommenttia:

 1. Tunnelmallista joulunodotusta!💜

  Poikkeaako sinun joulunvietto jollain tavalla tänä vuonna?

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänä vuonna taidetaan viettää joulua edellisvuosien tapaan, lähimpien kanssa ❤️

   Poista