perjantai 12. lokakuuta 2018

Heijastimia ja messuostoksia

Pimeä aika luo tarpeen suunnitella uusia heijastimia. Heijastimiahan ei koskaan voi olla liikaa. Niitä voi laittaa jokaiseen laukkuun, avaimenperään tai vaikka takin vetoketjuun.
 

Pitkään istuin heijastinkankaan ja käsityökaappini edessä miettien, millaisia heijastimia nyt tekisin. Olen tehnyt aikaisemmin Heijastin palloja. Niissä kuitenkin heijastinkankaan määrä on aika pieni. Uusissa heijastimissa on heijastinkangasta paljon enemmän ja heijastinkankaiden välissä, tukea tuomassa paksu huopa. Väriä antamaan laitoin puisia helmiä. 

Ensimmäisessä kuvassa heijastin on uudessa laukussani. ❤

Tuo laukku lähti mukaani Seinäjoen Käsityömessuilta. Laukku on Anu Pylsyn tuotantoa, joka on valmistettu paksusta huovasta, täydellinen syys-/talvilaukku. Laukkua on kahta eri kokoa, minulla on kuitenkin mukana aina puoli elämää, joten isompi oli ehdoton suosikkini. 

Messuilta mukaan tarttui myös Ehtavaatteiden hupparitakki, josta tuli kerralla suosikkivaatteeni. Tästä valitettavasti ei ole kuvaa, se pyörii pesukoneessa ja on taas käytössä jne.

Mutta, siis palatakseni heijastimiin, alimman kuvan sydämet on keramiikkahelmiä. Minulla on paljon erilaisia helmiä käsityökaappien kätköissä, joita olen Tiimarin ja Sinooperin loppuunmyynneistä hamstrannut. Hiljalleen ne sieltä löytävät paikkansa :)

Seuraavaksi täytyy alata miettimään millaisia heijastimia 10 ja 8 v pojat pitäisivät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti