lauantai 10. tammikuuta 2015

Muumikakkua 2-vuotiaalle!Tänään meillä juhlitaan! 

Tasan kaksi vuotta sitten meidän perheeseen syntyi ihana pieni kampurajalkainen prinsessa. Ensimmäiset kuukaudet kuljettiin sairaalassa monen monta kertaa, vaihdettiin kipsiä, joilla hiljalleen suoristettiin jalkoja oikeaan asentoon. Viimein kun jalat olivat lukuisten kipsien jälkeen oikeassa asennossa oli akillesjänteen katkaisun vuoro. Leikkauksessa laitettiin kipsit jalkoihin, jotka olivatkin sitten kolme viikkoa yhteen mittaan jaloissa. 

Tämän jälkeen jalat olivatkin valmiina tankokenkähoitoa varten. Tankokenkien kanssa aluksi tuli ongelmia, pienet herkät jalat eivät kestäneet 23 tuntista kenkien pitoa. Kuitenkin takapakkien jälkeen päästiin vauhtiin, ja sillä tiellä edelleen!

Tänä päivänä neiti käyttää kenkiä n. 12-15 tuntia vuorokaudesta, eli kaiken ajan kun nukkuu (yö- ja päiväunet). Jaloilla hän kävelee ja juoksee kuin muutkin ikäisensä. 

Neidin suosikiksi ovat yltäneet muumit, joten tottakai kakusta piti tulla muumikakku! Kakun välissä on mansikoita soseutettuna ja liivatteella hyydytettynä, sekä kermaavaahtoa. Sokerikuorrutus on paikallista Sundqvistin kuorrutetta, ehdottomasti parasta! Monia olen testannut, mutta tämä kuorrute on kestävempää ja muutenkin koostumukseltaan mieleeni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti