keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Joulukalenteri

Vastaisku joulukalenteriteollisuutta vastaan :) . Toissa jouluna meille ostettiin yksi Muumijoulukalenteri, pettymys oli ihan hirveä, yhdestä sun toisesta luukusta paljastui hattivatteja. No nyt tänä jouluna ajattelin, että meillä ei petytä joulukalenterin sisältöön (ainakaan äiti), ja tekaisin lapsukaisille kalenterit.

Hommaa riitti kiitettävästi, koska halusin, että kaikille olisi samanlaiset kalenterit. Vaikkakin meidän prinsessa ei vielä tänä vuonna kalenteria tarvitsekaan. Pussia tarvittiin siis 3 x 24. Kankaaksi valikoitui kaapista löytämäni tähtikangas, joka juuri ja juuri riitti. 

Ompelukone tuli juuri huollosta, ja voi kuinka nautinkaan ompelemisesta toimivalla koneella! 

Terroristien pusseihin tänä vuonna meni viidakon eläimiä, ötököitä ja kettukarkkia. Jouluaaton pussista löytyykin sitten isompi yllätys, Ninjago Legoja :)

Nyt olemme valmiina joulun odotukseen!



lauantai 9. marraskuuta 2013

Sydänlapasia


Virkatut sydänlapaset odottavat pikku pakkasia. Lisäsin neulahuovuttamalla vielä ihanat sydämet. Nämä kävivät myös koneessa ja huovuttuivat tiiviiksi! 

torstai 7. marraskuuta 2013

Callunat kattilassa


Tämä on pitänyt jo pitkään esitellä täällä, mutta en ole saanut kuvattua. Kattila oli vanha, huonokuntoinen ja ruoanlaittoon sopimaton. Nyt se sai kauniin vaaleanpunaisen värin ja ihanat callunat sisäänsä. Maalasin tuolla samalla värillä luudan, ja se kaipasi rappusille jotain kaverikseen ja siitä se idea tähän kattilaan lähti. 

tiistai 5. marraskuuta 2013

Sytykeruusuja

Hiljaiselo on viimein päättynyt. Touhattu ja tehty on paljon, kaikkea ei vain voi tänne vielä laittaa ;)

Sytykeruusuja tupsahti kasa. Näitä olis tarkoitus myydä, joulun lähestyessä. Tein ruusuille sanomalehdestä laatikot, jokaisessa laatikossa on 8 kpl ruusuja. 

Ihania lahjoja takallisille ystäville <3